Rokkarisiippa veti tänään rotsin päälle ja lähti poikien kanssa väsäämään biisiä. Tai tarkennettuna kahta biisiä, jotka tietenkin vaativat valmistuakseen kaksin verroin olutta. Lyhyt väliaikatiedotus muutama tunti sitten kertoi toisen biisin valmistuneen, mutta motivaation toisen tekemiseen vähentyneen ja mielenkiinnon siirtyneen oluen juonnin suuntaan. No, kustannuspaikkaa voi aina siirtää poikien illaksi, mikäli alkuperäinen tarkoitus ei ihan täyttynytkään :)

Minä käytin yksinolemisen hyväksi ja kesytin tilastomatikan tehtäviä punaviinin kanssa. Saunavuoron ajan tultua siirryin suomalaiseen pyhättöön. Minne kirkkoja tarvitaan, henkistymiseen riittää sauna (tai juna). Istuin löylyssä ja päätin lopultakin, että nyt on aika avata ovia, joita olen pitänyt suljettuna jo aika kauan.

Ovia aukesi sitä mukaa, kun vettä lensi kiukaalle. Olin varautunut kaikenlaiseen krääsään, mitä olisin säilönyt, mutta yllätyksekseni olinkin tainnut siivota jo edellisen muuton aikana melko hyvin, tai sitten onnellisuus oli heittänyt skeidan ulos vintin ikkunoista (meniköhän samalla jotain tärkeääkin?).

Loppujen lopuksi en voinut miettiä enää mitään muuta, kuin että leggings are not trousers, so COVER YOUR ASS!

Että semmoista hengenravintoa tällä kertaa.