Suuri osa minusta ajattelee kauniita asioita. Pieni osa minusta pohtii melko yksinkertaista elämää. Haaveilen vähän pienestä second hand-puodista, jossa myisin ja vuokraisin kierrätettyjä ja tuunattuja vaatteita ja asusteita ja kenkiä. Tämä on nyt tullut jostain syystä ihan puun takaa. Hmm..

Puodin toinen seinä olisi pinkki ja toinen turkoosi. Seinällä olisi ihania taluja, ja huoneen sivuilla rekit täynnä ihanuuksia. Hyllyillä olisi houkuttelevasti esillä asusteita ja kenkiä, ehkä korujakin... Kaikki kierrätettyä, vintagea jne.

Ulkopuolella olisi pylväät, joissa aina vaihtuisi teema vuodenajan mukaan. Syksyllä köynnöksiä, joissa on punaisia vaahteranlehtiä, talvellä kuuraa, lumilyhtyjä, jouluna joulujuttuja. Keväällä koivunlehtien silmuja, herääviä kukkia, kukkaruukuissa narsisseja ja tulppaaneita. Vappuna ilmapalloja! Kesällä kaikkea huisia, kuten ahvenanmaalaisia juhannussalkoja, kukkaköynnöksiä ja vaikka pirtanauhoja, jos siltä tuntuu :)

En yleensä pidä idoleita, mutta imen ajatuksia ja asenteita henkilökuvista, haastatteluista ja elämästä. Pink sanoi keikallaan, että rokkaa mieluiten oman rumpalinsa tahtiin ja elää nyt eikä haaveile. Aikamoinen asenne, sanoisin!