Eilinen ilta oli ihanan piristävä! Menin töiden jälkeen auttelemaan ystävääni vaalityössä Turun jokilaivoille. Jaoimme paavi-kondomeja potentiaaliselle kohderyhmälle. Vastaanotto oli hyvä, ihmiset iloisia ja rupesivat juttusille mielellään. Kaikki "tuotteet" saatiin jaettua todella nopeasti, ja jatkoimme iltaa mukavasti jokilaivan kannella. Oli lämmintä, alkoi hämärtyä, ja laivojen valot heijastuivat joen pintaan kuin Pariisissa konsanaan. Juhlafiilistä oli niin ohi lipuvissa veneissä kuin rannalle jääneissäkin porukoissa. Tutusuin moniin uusiin ihmisiin ja oli hirmu mukavaa! Eilen Turku taas näytti parhaat puolensa!

Kaverin vaalikampanjointiaika on mennyt ohi kamalan äkkiä! Kohta ovat jo vaalit, ja tuntuu harmittavalta, etten ole ehtinyt tehdä enemmän. Oli mukavaa auttaa eilen edes vähän, vaikkakin enemmän taisi ilta lipsahtaakin yleisen seurustelun puolelle :D No eihän sen politiikan tarviikaan aina niin ryppyotsaista olla! Kaikki vilpittömät tsemppaukset ja toiveet ehdokkaalle, että jaksaa vielä viimeisen viikon.

Kaiken kaikkiaan ilta muistutti tummaa suklaata:samettinen, täyteläinen maku suussa, tuntui kuin ilta vain ympäröi minut ja suli suuhuni. Jälkimaku kesti pitkään ja herätti paljon ajatuksia, mutta hiipui sitten mukavaksi muistoksi. Sen enempää ei voi eikä tarvitse kuvailla, makuasioista kun ei sovi kiistellä, ja koska olen luvannut olla sanomatta enää mitään. Seuraavan kerran on toisen palan vuoro omalla kohdallaan vietellä minut.

Vaan suklaasta abstraktimpiin aiheisiin, eli suunnitelmiin. Tällä hetkellä en tiedä muusta, kuin että lähden tänään Vantaalle siskontyttöä hoitamaan torstaihin asti. Siitä eteenpäin kaikki suunnitelmani ovatkin sitten aivan aukinaisia. Alkaa ihan pikkuhiljaa väsyttää tämä kaiken väliaikaisuus...