Työmatkalla Helsingissä olen käyttänyt jokaisen mahdollisuuden hyödyntää pk-seudun suomia mahdollisuuksia. Eilen työpäivän jälkeen käytiin kaupungilla ja elokuvissa, jonka jälkeen hengailtiin hetki serkun ja siipan kanssa kaupungissa ihmettelemässä Liisa Ihmemaassa-elokuvaa varten pukeutuneita teinejä tennispalatsin liepeillä.

Tänään heräsin aamulla auringonpaisteeseen ja sain viettää ihanan 45 min yksin kahvikupin ja hesarin parissa ennen kuin muut heräsivät. Kuunneltiin sitten radiosta lattarimusiikkia ja fiilisteltiin serkun (7wee) ja serkun (16 wee) ja siipan kanssa. Oli tosi hauskaa! Tänään on sukulounaan jälkeen luvassa keilausta keskustassa koko porukalla, jonka jälkeen jatkamme iltaa neljästään siskon, siskon miehen ja siipan kanssa. 

Apua, nyt pitää mennä kihartamaan tukkaa iltaa (tiedossa Figter Festival, päivällinen espanjalaisessa ravintolassa ja lattaribileet Copacabanassa) varten. Oih, Helsinki in my mind, Kuopio tuntuu nyt ihan pikkuisen pieneltä ja harmaalta... Pitää siis pitää kivaa senkin edestä nyt maanantaihin asti, jolloin menen työjuttujen puolesta Green Office-infoon.