Pidin tänään kotikirppiksen. Olin tehnyt inventaariota muutaman viikon aikana ja funtsinut, mistä kaikesta voisin luopua. Ensin ajattelin totutusti, että tätä varmaan käytän vielä, ja juuri näitä tulen pitämään juuri semmoisessa tilanteessa... Sitten napsahti, ja päätin, että tässä muutossa en roudaa mitään ylimääräistä ja turhaa mukanani. Mitä en ole tässä asunnossa tarvinnut, tulen varmasti jatkossakin toimeen oikein hyvin ilman! Niinpä asettelin tavarat ja vaatteet esille ja kutsuin kaverit kylään. Kaikki käyneet lähtivät tyytyväisin mielin kotiin pussit täynnä tavaraa, joka heille oli uutta, ja mnä olin päässyt eroon turhasta kamasta! Kätevää kuin mikä ja kaikki olivat tyytyväisiä! Suosittelen vastaavaa lämpimästi kaikille, kierrätyksen henki elää ja voi hyvin!

Ja on oikein luottaa elämään, sillä työpaikkakin varmistui Turusta, tai aiakin melko varmaksi. Iso paino lähti harteilta, ja jotenkin tulin tyytyväiseksi saadessani varmistusta elämän hyvistä puolista: pitää vain uskaltaa päästää irti vanhasta. Vain siten voi saavuttaa uutta. Joku viisas on sanonut, että jotkut jäävät mieluummin tuttuun helvettiin, kuin lähtevät tuntemattomaan paratisiin. Voisinpa kertoa keksineeni tuon itse, niin totta se on. Tämä kevät on opettanut minulle niin paljon uskalluksesta, asioiden järjestymisestä ja ylipäätään elämisestä! Ihana, kamala talvi, ja niin toivorikas kevät!

Nuorempi koirani lähti jo kasvattajan luo hoitoon toistaiseksi. Olo on olut melkein hävettävän helpottunut. Olen leikkinyt jäljelle jääneen turrukan kanssa päivittäin, ollut rento ja iloinen taas. On melkein huono omatunto, etten kaipaa sitä nuorikkoa yhtään... Mutta en tee nyt mitään lopullisia päätöksiä ennen muuttoa, luulen sen olevan järkevää tämän kaike mylläkän huomioon ottaen.  Huomenna isi tulee hakemaan heille säilöön meneviä tavaroitani ja lauantaina sisko perheineen tulee kylään. Kiva viikonloppu siis tulossa, joskin lauantain jälkeen kotini sattaakin olla melko kalju ja autio...varsinkin kun tämä viimeinenkin pikkukoira lähtee vanhempien luo hoitoon muuton ajaksi. Hän kun stressaa tästä pakkaamisesta ja elämän epävarmuudesta niin kovin!

Tänään kävin kampaajalla ja maksoin itseni kipeäksi raidoista, leikkauksesta ja ihanan tuoksuisesta syvähoidosta. Ei voi mitään, olen aivan koukuttunut Tigin tuotteisiin, ja olen myös aivan vakuuttunut niiden ihmeitä tekevästä voimasta! ostin koiralle marketin sampoota ja kokeilin sitä itsellenikin... Hui, miten kuiva takkutukka tulikaan! Jotain rajaa säästäväisyydelläkin! Säästämisestä puheen ollen, Vihreän langan nettisivuilla o n aivan mielettömän ihania ja edullisia kasvisruokaohjeita, joita nykyään kokkailen harva se päivä. kasvissyöntiin siirryttyäni ruokalista oli alkuun melko yksitoikkoinen, mutta nyt olen löytänyt kaikki ihanat värit ja maut uudelleen!

Ihan oikeasti elämä on ihanaa ja sillä on hirmu paljon annettavaa jopa minulle! Ilo voi olla vaikka maukas hernemuhennos, kaapista löydetyt ihanat kengät tai kavereille kelpaavat itselle turhat vaatteet!