Tänään kävin syömässä Kuopiolaisessa ravintola Hiilessä. Ruoka ja palveu oli AIVAN ENSILUOKKAISTA!! Usein ravintolassa ruoka on hyvää, mutta sitä ei muistele jälkeen päin. Se sijaan tästä ruuasta ei puuttunut mitään: annos oli sopivan suuri ja mielettömän hyvä, jälkiruoka aivan totaalisen ihanaa ja palvelu pelasi kuin ajatus. Ravintola on käsittääkseni melko uusi, eivätkä suuret massat ole vielä löytäneet sitä, mutta suosittelen lämpimästi: Ravintola Hiili Kuopiossa on hintansa väärti monessa suhteessa! Koko seurueemme noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, ja monesta ravintolasta poiketen saimme juuri sopivan, ruokavalioon käyvän annoksen. Menkää kun vielä pääsette!

No, meni ehkä hitusen mainostuksen puolelle, mutta niin harvoin tulee vastaan tällasta helmeä, että oli pakko manita. Myös siitä syystä, että toivon ihmisten löytävän paikan,että se menestyy ja voin itse jatkossakin asioida paikassa :) Oma lehmä ojassa siis.

Tänään myös kävin Henkassa Egotripin keikalla (aika peruskamaa oli se keikka, mut ihan kivaa oli. Jätkät vetää hyvää settiä) ja opin paljon asioita. Siskon opettamista tärkein oli, että a) mieti tarkasti lasten hankintaa ja b)korkkareilla kävellessä melko lyhyet askeleet näyttää paremmilta ja c)on ihanaa kun on sisko! Sain myös huomata, että taito on yhä hyppysissä, mutta tällä kertaa en ollut siitä yhtään pahoillani. Ainakaan vielä :D. Haha, katsotaan kuinka käy... Tänään sain myös uuden ompelukoneen.

Töissä somistin myymälää, puin mallinukeille uusia vaatteita, korjasin ompelukoneen ja juttelin kivojen asiakkaiden kanssa. Oikein kiva päivä siis kaikilta kanteilta katsottuna. Viva la vida, vihdoinkin!!