No niin, loma alkaa olla takana päin ihan virallisestikin. Aikamoinen kevät onkin tulossa, kandin työn lisäksi koulua on muutenkin aivan tosi paljon, sitten on Hukka-Putken treenit Kuopiossa, mikä tietää reissausta Kuopioon vähintään kerran kuussa. Lisäksi on vielä mahdollisesti töitä osa-aikaisena, mutta ne nyt ei ole vielä millään muotoa varmoja kuvioita. Olen tehnyt paljon suunnitelmia tälle vuodelle, mm. liittyen kouluun, töihin, asuntotilanteeseen jne. Ajattelin, että jos pääsen töihin muualle kuin Lappeeseen, niin sanoisin kuitenkin irti tämän vuokrasopimuksen. Säästäisin niin kesän aikana 1600e! Kun varmaan kuitenkin pitää tulla tänne syksyksi vielä, niin haen sitten uutta asuntoa joko LOASilta tai kaupungilta. Juttelin eilen yhden miehen kanssa lenkillä, joka sanoi että kaupungilta saa aina tosi helposti kaksioita jne, ja vuokratasokin on LOASin luokkaa tai vain vähän kalliimpi. Mutta ensin pitää tietysti saada niitä töitä...

Itseni kanssa olen tehnyt taas ryhtiliikkeen. Olen tutustunut vähähiilihydraattisen ruokavalion pariin perusteoksen, ja yritän nyt noudattaa sitä ainakin pari viikkoa kokeillakseni miltä tuntuu. Ennen joulua kokeillessani olo oli ainakin hyvä :). Nyt parin päivän perusteella sanoisin, että ei turvota, ei ole nälkä ja välipalanapostelut ovat jääneet pois. Ihan tuosta vaan en kyllä niitä oppeja sulata sinänsä, että en kyllä ole ostanut voita ja tunge sitä joka paikkaan. Kuitenkin olen jättänyt pois tällä hetkellä vijatuotteet, perunan, porkkanan ja sokerituotteet. Alun jälkeen olen ajatellut tasapainottaa ruokavaliota niin, että vain vehnäjauhot ja sokeri olisivat täysin pannassa, eli esimerkiksi täysjyväruisleipää ja puuroa voisi syödä. Ehkä joskus jopa täysjyväpastaa? Katsoo nyt kuitenkin ensin, miten tämä lähtee menemään ja mltä tuntuu :) Olen kyllä jo kehitellyt oman teorian vähähiilihydraattisen ruokavalion laihduttavasta vaikutuksesta: aamulla kun vetäisee munakkaan, niin ei edes tee mieli mitään ruokaa tositosi moneen tuntiin. Normaaliruokavaliossa minua nimenomaan himottavatkin sokerit ja vehnäjauho, nyt kun ne ovat poissa listalta, niin eipä sitten tule mässättyä!

Nyt ajattelin katsoa vähän aikaa Blondin kostoa, motivaatioelokuvaani, jonka avulla aina jaksan tsempata opiskeluissa :) Sitten pihalle vesisateeseen pörriäisten kanssa! Hmm...jokohan pian alkaisi olla aika vaihtaa tukan väriä takaisin vaaleampaan...?