Pätee niin suklaakakkuun kuin ihmissuhteisiinkin. Vastaa mielessäsi näihin muutamaan kysymykseen ja vedä niistä omat johtopäätöksesi.

Et tee mitään hyvän kaverin kanssa vai katsot kotona telkkarista CSI:ta?

Viikkaat pyykkejä vai piirtelet sipan selkään kuvioita sohvalla palloillen?

Teette hitaasti ja hartaudella puoliskon kanssa ruokaa vai lähdet yksin räntäskeidasateeseen lenkille?

Keskustelet kaverin kanssa puhelimessa "ei mistään tärkeästä" vai kuuntelet musiikkia iPodilta (tms) lenkkeillässäsi yksin siellä sateessa? 

Niinpä. Sain viikonlopun aikana taas oikein kunnon ravistelun aiheesta "ihmissuhteet". Mikään ei voita tyttökavereiden kanssa tapahtuvaa linjausta. Ihanien, rakkaiden ystävien seura, suklaakkku ja punaviini auttavat linjaamaan asioita, huomaamaan ettei ole yhtään yksin ongelmineen, ja että ongelmien skaalauksessa avittaa vallankumous ja huumori. Semmoista se on, että arkea vaan pusketaan ja suoritetan kauhealla vimmalla eteenpäin, mutta mikä ihan oikeasti on tärkeintä? Pyykit ei taida (valitettavasti) karata mihinkään, ruoka laittuu siinä samalla, kun hoitaa pari- tai ihmissuhdetta ja lenkinkin voi käyttää omien ajatusten erittelyn lisäksi toisen kanssa höpöttelyyn.

Tämä ei nyt sitä tarkoita, että koko elämän pitäisi olla haahuilua ja slow life-tyyppistä diipailua, mutta teoriassa ehkä olisi mahdollista tehdä tehokkaasti parissa tunnissa ne hommat, joiden tekemiseen vitkuteltuna menisi koko päivä. Sitten olisikin aikaa hoitaa sitä ihmissuhdetta. Sekä parisuhde että ystävyyssuhde vaatii työtä ja viitseliäisyyttä, vaikka niin kiva kuin sinne kotiin olisikin helppo jäädä önöttämään. Aktiivisuus kuitenkin ruokkii iloisuutta ja aktiivisuutta samalla tavalla, kuin raha tulee suomenruotsalaisten luo: kuin itsestään. Viime viikonloppun teki todella hyvää ystävyyssuhteille ja elämälle. Siskot on olemassa aina, vaikka siippojen kanssa menis miten: vertaistukea löytyy! (Pikkulikkana piti itsestään selvänä, että aikuisena olisi onnellinen ja naimisissa. Vähän vanhempana toivoi, että olis tyytyväinen ja parisuhteessa. Nyt on onnellinen, ettei jäänyt varsinaisesti vanhaksi piiaksi. Tähänkö on tultu?? XD)

Kiitos tytöt, ootte rakkaita!