Tässä blogissa jatkan entiseen malliin elämän ihmettelyä, mutta aikuisellisen uskottavuuden kasvattamiseksi olen osa-aikaisesti luopunut pinkistä pörrökynästä ja perustanut uuden blogin, joka löytyy osoitteesta www.viherpesua.vuodatus.net. Siellä puidaan ihmetellään elämää myöskin, mutta jokseenkin vihertävien silmälasien läpi.

Tervemenoa tutustumaan!

Jos aikuisuus kyllästyttää tai muuten haluaa tietää miten blondilla sujuu taistelussa harmaavarpuisuutta ja vaakasuoraa loskasadetta vastaan, tämä blogi jatkaa kertomusta siitä aihepiiristä.

Josta tulikin mieleen, että entinen virallinen turkulainen palaa viikonlopuksi kaupunkilomalle kaupunkirakkautensa luokse, syliin ja hellään huomaan! Tiedossa on tyttöjen iltaa (siipat jäävät kotiin), skumppaa uuden toimiston avajaisissa ja kulttuurin harrastamista punaviinin ja ruokaperseiden merkeissä. Oih, ootan jo niin paljon!!

Lisäksi kevääksi on tiedossa mahdollisesti muutakin kivaa. Siippa alkoi ehdotella äkkilähtöä rantalomalle maaliskuun aikana!! No minähän en varsinaisesti mikään vastarannankiiski ole tällaisissa asioissa :) Kun tuo työaikakin on joustavaa laatua, niin jopas vaan olisikin kiva alkaa saman tien kaivella pinkkiä tyllihametta naftaliinista (no jeah right, ihan kuin se siellä olisi muka ollutkaan...).