Hahaa! Tutkimuskertoo, että viiniä kohtuullisesti käyttävillä naisilla on selvästi pienempi todennäköisyys tulla ylipainoiseksi. Tutkimuksessa 1-2 lasillista päivässä punaviiniä nauttineet naiset olivat selvästi harvemmin ylipainoisia, kuin raivoraittiit tai elintavoiltaan kosteammat kanssasisarensä. Me like! Siis lenkillä alkon kautta :)

On todella kummallista, miten auringon määrä vaikuttaa ihan kaikkeen. Alan kaivata espanjankieltä, mekkoja, rusketusta, hikisiä bileitä (no mistähän tuokin tuli) ja kesää, kesää, kesää! Katson elokuvia, kuten Banderas, Mexicano, Volver, Vicky Christina Barcelona ja se yksi kohtaus Mr&Mrs Smith:stä. Voi argh, odotan kesää!

Eilen blondasin siipan suosiollisella avustuksella hiukset ihanan kokovaaleiksi. Tämäkin on vuodenaikaisvaihtelua, koska viime vuonna tukan väri vaihtui tumman ruskeasta kotoisen vaaleaksi samoihin aikoihin. Blondi on kuin muuttolintu, siitä tietää kesän tulleen.

Nyt keskityn töihin (perjantina taas paltsu stadin suunnassa) ja taidan vähän kuunnella sambaa ja salsaa ja hetkutella tässä samalla. Hyötyliikuntaa ja taukojumppaa, hahahah.