Tänään aamulla kaipasin piristystä, sillä minun piti vielä mennä kouluun, vaikka on lauantai. Niinpä kaivelin kaappejani ja laskin kenkäni. 29 paria! Määrä tuntui mitättömän vähältä! Siihen ei kyllä ole tietenkään laskettu rumia kenkiä, kuten lenkkareita. Kumpparit otin mukaan lukuun, sillä ne ovat pilkulliset ja iloiset. Luin juuri naistenlehdestä jutun naisesta, jolla kenkäpareja oli noin 200! Hänellä oli kengilleen ja vaatteilleen oma huone!

Pentukoirani verotettua kenkävarastojani jo kuudella parilla (vieläpä hyviä, kauniita kenkiä, ei mitään rumia, jotka jo joutaisivatkin), päätin sijoittaa kaikki jäljellä olevat kaunokaiseni kaappeihin. Nyt ne ovat kyllä turvassa, mutta lattiat näyttävät kovin autioilta, hyllyt tyhjältä... koti näyttää siltä, ettei siellä asu kenkäfriikkiä ihmistä! Mikä karmiva kohtalo ja kamaluus!

Olenkin alkanut haaveilla ihanista mattapintaisista kaappisysteemeistä, jonne saisi kaikki ihanat kengät kauniisti esille, ettei niitä tarvitsisi tunkea (sanakin saa kylmät väreet vilistämään selkäpiitä pitkin) kaappeihin. Toinen vaihtoehto olisi vaatehuone ja eräs, ehkä kaikkein edullisimmin ja helpoiten toteutettava vaihtoehto olisi koiraportti, jolla pörriäiset saisi rajattua johonkin tiettyyn huoneeseen. Tykkään kyllä puudeleista kovasti, mutta välillä ne ovat ihan pain in the ass. No silti, no mätsää hyvin pikkumustaan ;) jota ehkä pitää lähteä vähän ulkoiluttamaan tänään. Ehkä!

PS. Päiväunien kohde on ottanut kontaktia, muttei ole osoittanut kiirettä läheisemmän tuttavuuden solmimiseen. Prkl. Turhauttavaa. Ehkä uudet superihanat korkkarit jalassa saavat minut ajattelemaan muuta tänään :D