Eli säätöä säätöä. Pikainen perinteinen sunnuntaikirjoitus, mutta nyt tämä vaan saa olla parin minuutin pikapäivitys :) töihin on nimittäin lähdettävä, sillä money talks :D

Torstaina oli siis sinkkurieha, ja olin aivan tarkoitushakuisesti saatellut itseni edesvastuuttomaan tilaan viinipullon, siidereiden, napsujen ym ym voimin. Tila oli siis järjestelmällisen työn tulosta. Ilta oli aivan mielettömän hauska, seuraava aamu ei. Mutta illalla, sinkkuriehan teeman mukaisesti, tuli hengailtua vaikka kenen kanssa, tutustuttua paljon uusiin ihmisiin ja pussailtua paljon. Mikä oli erityisen ilahduttavaa, niin vientiä oli :D

Jossain vaiheessa jatkojen jatkoja sitten rinssi ilmestyi kuvioihin taas :) Oli niin mukavaa ja vietimme sitten hauskan loppuyön. tai aamun ehkä tarkemmin sanottuna. Teemamme oli, että pussailua, kännäystä ja hauskanpitoa ilman tulosvastuuta. Hihihh, eipä siitä mitään sen kummempaa ehkä KOSTU taaskaan, mutta katsotaan nyt. On sitä silti kiva pussailla.

Tulevaisuudensuunnitelmat heittävät yhä häräpyllyä jatkuvasti, tietenkin, mutta nyt jo pitkään vallassa ollut haku kauppatieteille on yhä pitänyt pintansa. Lisäksi, hahaa, tiedän jonkun riemastuvan tästä uutisesta, Pariisi kesällä 2009 on alkanut tuntua vastustomattamalta vaihtoehdolta :D Jos Hän auttaa minua tekemään hyvän hakemuksen, niin messissä ollaan, beibi!

Nyt myymään hampurilaisia. Ou jee, tuskin maltan odottaa :D (Paitsi univormupukuisia poliisi- ja rajavartiostoasiakkaita. Hih)